Och så kom snön! Det bara fullkomligt vräker ner. Tur att jag är förberedd med både bra vinterkläder och skor, känns skönt. :) Jag fick inviga dom idag på en liten promenad med Gizmo.
 
Synd att jag är så jäkla förkyld och mår kasst bara.. :( Får kurera mig i veckan, ligga nerbäddad i soffan och bara vara tänkte jag. :)

Vår snötäckta bil. ^^

Idag firar jag och magen 1 år! :) Tänka sig vad fort tiden har gått. Jag ångrar mig inte det minsta att jag tog beslutet att genomgå min GBP-operation.

Jag har kommit en bra bit på väg men det är en del kvar, men det kommer sakta men säkert. :)

Sent i eftermiddag åkte jag och C till Falun en snabbis för att kika om det fanns nå skor där åt mig, har fått flertalet tips om att det är bra på Deichmann. C fick släppa av mig i stan medan han åkte till Jaktia och spenderade sin tid där, så han led inte precis. ;)
 
Först gick jag runt lite i dom vanliga klädbutikerna men hittade inget, jag har ju tittat såååååå många gånger i alla dom butikerna fast i Gävle och Valbo så jag är nöjd liksom. Hittade dock några nagellack på REA på Lindex som jag köpte. Sen var det uppdrag hitta stövlett som gällde. Klockan var typ fem över halv sex och jag hittade inte Deichmanns butik! Klockan sex stänger alla butiker där på stan. Jag är inte så hemma på Falun så jag blev väldigt förvirrad. Tjugo i sex blir klockan och jag går längs med gatan där i stan och ser längre fram ännu en galleria, som jag inte visste fanns. Och där inne låg ju ännu fler butiker!
 
Äntligen var jag framme på Deichmann och skulle då försöka leta på mig nåt som föll mig i smaken, inte det lättaste kan jag meddela. Jag gillade inte riktigt deras upplägg av butiken men jag är väl ovan helt enkelt. :) Hittade ett par iaf som var sköna och snygga, dock inte riktigt min stil men dom var rätt tuffa så dom fick följa med mig hem. ;)
 
Känslan när jag såg dom var att jag hade för mig att Eva hade skickat bild på såna till mig förut, när hon skrev att hon hade köpte två nya par skor. Och mycket riktigt visst var det så. Så nu har vi likadana! ;D
 
Bild lånad av Eva. ;)
Idag åkte jag och C till Gävle en sväng, jag unnade mig då att shoppa lite nytt. Väldigt nöjd blev jag! Det blev två par jeans och tre tröjor. Även en miniplattång fick följa med hem. Nu är det bara ett par stövletter, eller två, som fattas för att jag ska bli ännu mer nöjd! ;)
 
Det kom en ljusglimt i min själ idag tror jag, den glimten fick mig ut på en nästan timmes lång promenad, 6 km
allt som allt.
 
 
Det är en sån fin höstdag idag så jag tog på mig promenadkläderna och i med musik i öronen så drog jag och Gizmo ut på en vända. Härlig luft var det, varken för kallt eller för varmt.
 
Bild från min och Gizmos promenad.
 
Kan den som har stulit min motivation till precis allt vara så snäll och ge tillbaka den? Jag behöver verkligen den, mitt liv fungerar inte som det ska utan motivationen. Jag har varit utan den länge nog nu, det räcker så tack.

Ibland önskar jag att saker och ting bara kunde vara enkla. Jag har så många tankar och funderingar på allt och inget. Känns som om jag bara skulle vilja försvinna ett tag, typ, men det vet jag ju att det inte går.