Jag har fått ett sug efter att baka, speciellt cupcakes. Jag skulle vilja kunna baka jättefina och goda cupcakes, konstverk typ. :) En dröm jag hade (har) är att bli konditor faktiskt, en del visste detta och för er andra är det nytt. ^^

Just nu har jag en vanlig kladdkaka i ugnen efter att mina kladdkakemuffins på nytt recept blev misslyckade. Hoppas att kladdkakan blir succé! På den ska jag ha en jättegod typ frosting/smörkräm som jag hittade i en blogg tidigare i veckan när jag bakade. :)


Supergoda cupcakes som jag gjorde tidigare i veckan.UPDATE: Kladdkakan blev också misslykad och jag förstår nu varför.. Jag måste ha varit helt borta i skallen alltså! Jag har haft alldeles för hög värme på ugnen, 225 ist för 175. Fattar inte vad jag tänkte med eller på när jag startade ugnen, gaah! Blir så less på mig själv.. Aja, nya tag imorgon då jag måste inhandla socker då det tog slut efter kvällens bravader.

God natt?
Kan nån bara banka lite vett i mig så jag kan få "normal" dygnsrytm? :P Dom senaste nätterna har jag varit vaken alldeles för länge. Men det är bara en dag som jag sovit alldeles för länge däremot. Konstigt det där.

Jag ska nog gå och sova nu, och Gizmo såklart, min lilla mys-hund. ♥


19 januari.
Jag klippte mig i fredags och det blev en kortare variant. :) Snyggt men väldigt ovant! Hårfärgen förbättrades också, det behövdes verkligen. ;) Eva var hos mig i fredags och vi skulle fota lite, hon fixade även till mina ögonbryn så det blev en liten mini-makeover med andra ord under den dagen. ^^
Alla mina byxor är i princip för stora och jag är för snål för att köpa helt nya till fullt pris då jag inte kommer att kunna ha dom så länge, förhoppningsvis. :P Därför blev jag medlem i två grupper på Facebook där man kan köpa kläder i större storlekar. Det svåra är ju att veta om byxor passar eller inte, jag tycker att det är lättare att köpa tröjor utan att prova än byxor. Så jag har fått bett om midjemått på dom objekten jag varit intresserad av och sen hålla tummarna på att de skulle passa. ;) Hittills har jag köpt tre par byxor (två par jeggings och ett par baggyjeans) och idag kom det första paret jeggings och tro det eller ej, dom satt ju som ett smäck! :D

Jag försökte mig t.o.m. på att göra en GIF-bild för att visa dom. ;P

gif animation maker
På fredag ska jag klippa mig och det är lite behövligt. Frågan nu är ju hur jag ska klippa mig. Jag har ganska kort redan men nåt nytt skulle vara roligt, dock vet jag inte om jag vågar. Funderar på nån kortare frisyr. Sen börjar jag ju lossa mycket hår nu så här fyra månader efter OP, det blir tunnare och tunnare det som blir kvar. Vad är då bäst att göra med håret?

Jag i min nuvarande frisyr:


Förslag på frisyrer:
Vad tycker ni? Har ni nå andra förslag? Länka gärna till bilder med snygga frisyrer isf! :D Sen är det färg jag funderar på, ska jag fortsätta med rött eller gå över till brunt igen.. Åh vad svårt det ska vara!
Idag kom vår efterlängtade nya soffa! Det blev mycket bättre än vad jag nånsin kunde tänka mig tror jag. ^^ Vårt vardagsrum är snart komplett, bara en matta som fattas (vad vi kommer på just nu åtminstone) så det ska vi ge oss ut på jakt efter nån dag när C är ledig.

För ett tag sen skrev jag om en specifik tapet som jag och min sambo ville ha men som hade gått ur sortiment. Jag efterlyste då i några köp- och säljgrupper på Facebook om det fanns någon som skulle råka ha några rullar hemma som inte skulle användas och på så vis kunna säljas till mig. ;) Tro på tusan att jag fick napp i den lokala gruppen! Lyckan blev ju total! Tre rullar hade den kvinnan och det var precis vad vi behövde, billigt blev det också, 50:- för alla tre ist för 299:-/rulle. Så idag tog vi tag i saken och förnyade vårt vardagsrum!

Här kommer före och efter bild, även en hälften-färdig-bild. ;)

Före:


Hälften färdigt:


Efter:


Vi kunde inte bli mer nöjda tror jag! Eller jo, det blir vi sen när vår nya soffa anländer (förhoppningsvis is lutet av nästa vecka!). :P Dessutom har vi köpt en ny TV-möbel (EXPEDIT-bokhylla) men det kan jag visa er en annan dag. :)
Idag är en dag då allt känns blä, utan nån speciell anledning.. Usch för såna här dagar. Tack å lov kommer dom inte alltför ofta.
Blev aldrig av att ta nya kroppsbilder förra månaden synd nog, men nu i slutet av januari kom vi ihåg det iaf! :) Här nedan kommer resultatet, ca. 28 kg's skillnad. Men jag velar fortfarande mellan att enbart jämföra med startbilderna eller enbart med bilderna vid förra tillfället.. Vad tycker ni?


2011-09-27                                  2012-01-27


2011-09-27                                  2012-01-27


2011-09-27                                  2012-01-27


2011-09-27

2012-01-27