Idag är en fullspäckad dag. :) Började med att jag klev upp strax efter fem (!) imorse för att jag skulle infinna mig på gymmet klockan sex (!). Jag hittade nämligen på Anzo's blogg bara sådär nån gång förra veckan och då bestämde vi oss för att vi skulle köra en hel del träning ihop, med start idag. :) Nästan en timme blev det på gymmet idag.

Efter att jag kom hem var det frukost som gällde och duscha. Nu väntar jag på att mitt seminarium ska börja klockan nio och det slutar tio. Halv elva ska jag vara nere på Lidl här i Hofors för att påbörja lite teoretisk utbildning inför mitt kommande sommarjobb där! :D Halv tre tror jag att det håller på till.

Hem och rasta hunden och fixa mat och sånt, ev baka några muffins för att ta med mig på sista kurstillfället med Gizmo. Typ tjugo i sex ska jag alltså bege mig ner till Brukshundklubben för kurs som sagt, och vi brukar sluta nån gång efter åtta.

Jag tror att jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem ikväll! Skönt slut hoppas jag. :)
Igår var jag på min tredje klädbytardag i Gävle och det var väldigt trevligt. :) Fick med mig några nya saker hem iaf som jag tänkte visa nu.

Söt rosa kofta och jeanskjolen bytte jag till mig igår, linnet är från en annan klädbytardag. :)

Värdinnan skänkte bort jag vet inte hur många linnen! Tack å bock sa jag! ;)

En gullig tröja fick jag också med mig. :)

Sist men inte minst, en rosa pyjamas. :D Min nya favoritutstyrsel här hemma på kvällarna framöver tror jag. ^^
Nu vill jag att ni tömmer era hjärnor på era bästa tips gällande träningsmusik! :D

Jag vill ha peppande musik så jag bara inte kan vara still och bara vill fortsätta med vad jag nu håller på med. ;) Det jag brukar gilla är modern musik, partymusik liksom. Men som sagt, töm era hjärnor och ge mig massvis med förslag på låtar så jag kan uppdatera min nuvarande låtlista!

Sätt igång! ;P

Kan inte nån bara komma hit och agera personlig tränare till mig? Typ jaga mig till gymmet och se till att jag gör det jag ska. Ibland önskar jag att jag hade en PT som lägger upp ett lämpligt träningsschema och så. Skulle vara kul att testa. :)

Nån frivillig som skulle vilja prova att få mig i form? ;P Haha! Good luck!

Nu känner jag mig väldigt nöjd! Varför undrar ni kanske? ;P Idag gjorde jag nåt jag inte trodde att jag skulle klara av, nämligen gå till gymmet alldeles ensam! Jag har alltid varit för feg för att gå dit utan att ha nån med mig, varför vet jag inte. Men idag kunde min träningskompis och jag inte få ihop det med tid så då fick jag helt enkelt ta mig i kragen och gå dit ensam om jag nu skulle få nån träning gjord idag. Åh vad skönt det kändes efteråt! Sen att jag klarade av en sak till gör mig ännu mer nöjd. ;) Jag klarade nämligen av att jogga i 20 minuter i sträck på löpbandet idag, väldigt stolt! Kanske är en bagatell för viss men otroligt stort för mig.

Nu ska jag gå och fixa nån lunch, men vad vet jag inte riktigt än. Det visar sig. :)