Jag funderar på att vara lite fjantig och köra en sån där blogg-sak som var så populär förut, 30 dagar. Under 30 dagar ska man skriva nåt under varje rubrik som redan är bestämd. Det finns nog massvis med såna listor/utmaningar ute i cyberrymden och jag funderar som sagt på att leta på en sån och köra. Behöver ju inte vara just 30 dagar utan vad för lista/utmaning som helst. :)
 
Vad tycker ni? Är ni också med?
Här sitter jag och drömmer mig bort. Googlar, läser, tittar, funderar, längtar. Flertalet saker.
 
Det är inte bara en dröm jag har, utan många. Det jobbiga är att jag vill att flera ska hända snabbare än vad dom kommer att göra. Vissa drömmar är närmare än andra men ändå en bit ifrån. Det är bra i och för sig att allt inte sker så snabbt som möjligt, det vet jag, men kan ändå inte låta bli att önska.
 
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/070/5/0/dreams_wallpaper_by_romenig-d3bekq5.jpg
Äntligen verkar det som om våren är här! Väldigt mycket snö har försvunnit tack å lov. På vår gräsmatta har vi några större och mindre pooler efter all snö som har smält. :P Undrar hur lång tid det tar innan det torkar upp. :)
 
Jag ser verkligen fram emot första våren och sommaren i vårt hus, se hur trädgården ser ut, planera vart vi ska ha utemöbler, kunna ha Gizmo lös på stora gården. Vilken frihet för lilla killen liksom. :) Vi funderar på om vi ska bygga staket nu i vår eller om det får vänta till nästa år. Altan vill vi också bygga men det får definitivt vänta. :P
 
Det är så mycket vi vill göra men som får vänta en stund eller två, eller tre; altan, garage, bergvärme, måla om fasaden. Men det är väl det som är tjusningen med hus, att ha saker att göra, det blir aldrig färdigt i pricip. :P
 
En bild från en väldigt fin vårdag när jag och älsklingen var upp till stugan för att grilla lite korv. :)