Yey! Ytterligare ett delmål har klarats av! Imorse vägde jag mig och glädjen blev stor. :) Äntligen är jag under 90 kg, jag har kommit till 80-talet och jag vet verkligen inte när jag vägde så här "lite".
 Förra vägningen
 
15/6
90,7

Denna vägning

30/6
89,5 (-1,2 kg)

Totalt: - 35,5
Jag älskar ju att baka och den senaste tiden har jag blivit sugen att prova på nåt nytt, vilket jag gjorde i söndags och måndags. Länge har jag funderat på att göra en tårta och dekorera den med sockerpasta på ett eller annat sätt. Dock fuskade jag lite och använde färdiga tårtbottnar och tårtmousse på påse. Men det ska det bli ändring på till nästa gång. ;)


Först hade jag jordgubbsmousse och la skivade jordgubbar uppepå.


Sen hade jag vaniljmousse och la skivade jordgubbar uppepå.


Locket åkte på och jag snyggade till kanterna. Efter det spacklade jag den med smörkräm, som jag tyvärr glömde att ta bild på.


Till sist kom sockerpastan på tårtan, jag dekorerade med egengjorda rosor och löv, även dessa i sockerpasta som jag färgat själv. Det var inte det lättaste att få till men det var ändå lättare än vad jag trodde att det skulle vara. :)

Väldigt nöjd med resultatet för att vara första gången! Nu har jag fått mersmak och vill testa på mer, fast med riktiga verktyg. ;) Jag har fått ett "beställningsjobb" redan vilket kommer att bli roligt! Hoppas att det blir bra bara så jag inte skämmer ut mig. :P Haha!

Vill nån mer beställa så jag får öva är det helt okej, men det sker på egen risk. ;)
Nu går det lite neråt igen och snart har jag nått mitt nästa delmål (- 35 kg), känns bra. :)

Förra vägningen


4/6
91,3 kg

Denna vägning


15/6
90,7 (-0,6 kg)

Totalt: - 34,3 kg

Jag tänker inte ens ursäkta min dåliga, nästintill obefintliga, uppdatering. :P Men i måndags vägde jag mig iaf. Det var ett litet minus iaf, bättre än plus. Jag bara MÅSTE sätta igång med träningen på riktigt, då ska det nog börja ticka på neråt igen. Hoppas jag.

Förra vägningen


29/4
91,5 kg

Denna vägning


4/6
91,3 (-0,2 kg)

Totalt: - 33,7 kg