Jag har kommit på att jag har några tankefixeringar eller vad man ska kalla dom. För tvångstankar är det inte iaf utan mer fix idé liksom. Jag tänkte att jag skulle berätta om dom. Det är inte farliga saker utan vardagliga som egentligen är väldigt fjantiga när jag tänker efter. :)
 
* Bestick - Jag vill alltid ha ett par som hör ihop, måste vara från samma serie/kollektion så att säga. Kan ju inte ha en gaffel som är slät från IKEA och en kniv som är mönstrad från RUSTA eller så (undantag när jag äter ute, där kan jag acceptera om det inte finns sammanhörande bestick).
 
* Täcke - Jag kan inte ha täcket åt fel håll, alltså ha den stora öppningen uppåt utan fotänden ska vara nere vid fötterna punkt slut. Täcket måste även vara helt i påslakanet, det får inte vara ens lite tomt längst upp så att säga.
 
* Bilstereo - Jag måste ha ett jämnt antal på volymen på bilstereon, så om C höjer till 25 måste jag ändra till antingen 24 eller 26.
 
Där var tre av mina konstigheter som jag kommer på nu. C brukar alltid fråga vad är det som händer om det inte blir som jag vill? Ja, ingenting men jag måste ändå ha det/göra så. :P Haha! Jag vet, jag är inte riktigt riktig. ;)
 
Har ni några såna här konstigheter för er?
 
Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)
 
1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Spel
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Spenatstuvning
9. Sak i badrummet: Spray
10. Plats/stad: Sundsvall
11. En orsak att vara sen: Strömavbrott
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Saw
14. Något man dricker: Saft
15. Band: System Of A Down
16. Djur: Sengångare
17. Gatunamn: Strandgatan
18. Bil: Suzuki
19. Sång: S&M (Rihanna)
20. Skådespelare: Sean William Scott
 
Jag utmanar ingen uran gjorde det för skojs skull bara, men om nån tar sig an detta får ni gärna hojta till. :)