Det märks att hösten har kommit, det är kallare ute, blir mörkare snabbare och framför allt har skolorna börjat.
 
I måndags började min sista termin, det startade med kursintroduktion och imorgon har vi det första seminariet. Jag är lite sisådär förberedd, har inte blivit riktigt varm i kläderna än. Dock måste jag nog skynda mig att bli uppvärmd då denna termin är den jobbigaste sägs det. Hur mycket som helst att göra och det ställs allt högre krav på oss studenter då vi efter denna kurs ska vara färdiga lärare. Känns skrämmande. Ska jag verkligen bli färdig? Ska jag verkligen bli lärare? Ska jag verkligen inte plugga nå mer utan ska ut på arbetsmarknaden? Många frågetecken finns det. Men det blir nog bra till slut hoppas jag.
Det gick hyfsat med mina hushållssysslor igår. :) Påbörjade även en garderobsresning eftersom jag har huuur mycket som helst känns det som, men aldrig nåt att ha på mig! Nån som känner igen det? ;)
 
Men hur mycket av allt jag har använder jag egentligen? Jag tänkte att jag skulle försöka att inte spara sånt som jag TROR att jag kommer att använda nån gång vid nåt tillfälle utan bara sånt som jag använder kommer att få vara kvar. Jag hängde in plagg efter plagg och till slut tog galgarna slut, och jag har mer kläder i tvätten. Jaha, gick ju jättebra att rensa. Blev kanske totalt fem-sex plagg som fick lämna garderoberna. Jag blir tokig! Men det är som det är, återstår att se om jag kommer att använda allt. :P Dessutom tycker jag att jag behöver mer kläder, inte vad som helst utan typ två par byxor till. Det visar sig om det blir så eller inte, antagligen måste jag låta bli. ^^
Riktigt tråkigt väder ute idag. Och så är jag ledig medan C jobbar eftermiddag. Usch så tråkigt. Jag blir liksom nästan tvingad till hushållssysslor känner jag. :P Fast det är rätt bra det också, att få ett städat och fräscht hem är ju inte helt fel, egentligen. Synd att det är så förbannat tråkigt bara. Nån som vill komma och hålla mig sällskap? ;)
 
Nej, snart är det väl dags att återgå till vad jhag höll på med. Har fått en del gjort redan iaf men det är mycket kvar. Jag har tänkt att nästan gå all in här hemma idag! :)
 
 
Imorgon går jag in på sista veckan på mitt sommarjobb, fyra skift kvar. Sen börjar hösten antar jag? En ny termin startar som då ska vara min sista. Äntligen! Dock är det lite skrämmande. Men det blir nog bra hoppas jag.
 
Nåt annat jag hoppas på är att hösten kommer med spännande nya saker! Håller alla tummar och tår jag har! ;) Nåt mer kan jag inte säga i nuläget. Hehe. :)
Hur dålig får man vara liksom? Väldigt kanske. Lika bra att bara lämna det bakom sig och ta nya tag, eller vad säger ni? Idag tog jag mig till gymmet iaf, efter en hel sommar med lathet, vilket jag inte är helt stolt över. Men det kan bara bli bättre hoppas jag. Måste skärpa mig med en hel del.
 
Kändes ändå helt okej idag, var inte alltför jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Mycket sitter väl kvar. Blev ett lite lugnare pass än vanligt just för att mjukstarta så det inte blir nå knas. :P
 
Jag skulle även vilja prova nå pass, typ Zumba, aerobics eller så. Ska nog göra det, C's kusin går på sånt så då kan jag hänga på henne nån gång. :)