Här är utsikten från vår balkong, inte helt fel om jag får säga det själv. ;)

Jag ska åka utomlands! Men det blev inget utav alternativen jag skrev i förra inlägget, ist blev det Spaniens fastland, vi ska åka till ett ställe som heter Roquetas de Mar. All inclusive blev det också, rätt så skönt faktiskt. :) Praktiskt om inte annat. Hotellet ser helt okej ut också. :)

Resan går på torsdag morgon klockan 06.55 från Arlanda, jag längtar som en tok! Imorgon måste jag nog börja kolla vad jag ska ha med mig och tvätta saker och ting om det behövs, dags att börja packa liksom och jag ska försöka att inte göra allt i sista sekunden som jag brukar ha för vana att göra. :P Ska även försöka att inte packa med mig för mycket som bara tvar upp onödigt utrymme och som inte används väl där nere. Good luck me! ;)
 
Hoppas att vädret håller vad det lovar!
Jag håller på att titta efter resor som en galning! Jag och pappa (och ev mamma) funderar nämligen på att ta en sista minuten under nästa vecka. Jag vill verkligen inget hellre just nu, fatta skönt det skulle vara. Sol, värme, bad och bara vara. Sommaren här i Sverige har ju tyvärr inte bjudit så mycket på just dom sakerna i år, och just därför är priserna inte så låga på resor som dom borde heller. Men vi har två kandidater än så länge, fast det ena alternativet ligger snäppet före det andra.
 
Alanya lördag 15/9: Solsäkert och hyfsad flygtid.
Fuerteventura tisdag 11/9: Inte alls lika solsäkert och lång flygtid, men datumet passar lite bättre tycker jag. Men det är ju jättefint där sägs det!
 
Hur det blir visar sig, vi letar vidare efter prisvärda resor. :) Håll tummarna för mig att jag kommer iväg!
 

Jag på Rhodos förra sommaren.