Provtagning.

1kommentarer

Nästa vecka är det dags för min ett-årskoll och tills dess skulle blodprov lämnas. Idag var dagen jag skulle "plågas" och bli bestulen på åtta rör blod. Jag ogillar verkligen nålar och att bli stucken, usch och fy! Blir så nervös inför dessa besök.. Dessutom är jag relativt svårstucken så det gör ju inte saken bättre.
 
Iaf, imorse tjugo över sju skulle jag vara där eftersom jag skulle vara fastande. När jag kom dit och hon tittade på vilka prover som skulle tas så kunde inte ett av dom tas eftersom det måste tas precis innan alla prov skickas iväg då det inte kan stå för länge. Suck. Hon kunde iaf ta sju av åtta rör imorse och så skulle jag få komma tillbaka kvart i elva och ta det åttonde. Hon kände på båda armarna och bestämde sig sen för den högra. Hon hittade rätt på första försöket och inte gjorde det ont heller, jättebra för min del! Jag tackade för mig och åkte hem för att äta frukost innan det var dags att åka dit igen.
 
Kvart i elva kom jag dit igen och samma människa skulle ta det sista provet på mig. Hon tog samma arm och samma hål för det lyckades ju sist. AJ! Det gjorde väldigt ont och inte kom det nå blod heller.. Hon provade då den vänstra armen ist. AJ! Det gjorde också ont och inget blod där heller.. Efter dom två missarna ville hon inte prova nå mer utan lät en kollega prova. Hon provade i den vänstra armen och lyckades på hennes första försök, inte gjorde det ont heller, tack å lov!
 
Så nu är jag fyra stick "rikare" och åtta rör blod fattigare. Yey?
 

1 kommentarer

Madde

11 Nov 2012 09:42

Lycka till på ett års kontrollen:)Tiden går verkligen fort efter operationen.

Svar: Tack! :) Ja, tiden går fort, vet inte alls vart den tagit vägen liksom. ^^
Mot Ett +

Kommentera

Publiceras ej