Igår köpte jag blodpudding, inte till mig då jag nästan kräks av det, utan det skulle bli hundgodis till Gizmo. Jag fick det tipset på allmänlydnadkursen jag går på Brukshundklubben. Idag ställde jag mig och skar hela biten till massor med mindre bitar för att sedan sprida ut dom på bakplåtspapper på en plåt innan dom åkte in i ugnen för att torka. Efter två timmar i 100 grader tyckte jag att dom var färdiga. :)

Väldigt smidigt och billigt godis. Man kan göra hur stora eller små bitar man själv tycker. Blir en del godis av en bit blodpudding, endast 9 kronor också. ^^ Det bästa av allt var att Gizmo tyckte om det!

Idag var jag och C till Sandviken för att fira Eva som fyller 26 år idag (kika gärna in på hennes blogg och säg grattis)! Vi blev bjudna på cupcakes som hon bakade hemma hos mig i onsdags, hennes första gång var det. :) Hon tyckte att det var så roligt och gott att hon blev såld på det och ville baka mer i framtiden. :D Så i födelsedagspresent från mig fick hon muffinsplåt, formar, spritspåsar, röd hushållsfärg, vaniljarom och dekorationer. Hon blev jätteglad, tack å lov. ;) Sen har jag och C en annan påresent på gång till henne också, men den får hon vid ett senare tillfälle när den väl har kommit. ^^

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE VÄN! ♥

Igår följde jag med Eva till Gävle när hon skulle klippa sig. Vädret var inte direkt det roligaste så jag tog på mig nå färgglatt bara för att piffa till vardagen. ;P


I och med gårdagens vägning är jag numera inte fet enligt BMI-tabellen utan nu är jag "bara" överviktig"! :D Känns bra att det går åt rätt håll. :)




Förra vägningen

2/3
94,3 kg

Denna vägning


26/3
92,7 kg (-1,6 kg)

Totalt: - 32,3 kg
Idag följde jag med en tjej som heter Malin till Gävle och Valbo. :) Min outfit för dagen visas nedan.

Igår var jag och Eva till Gävle och detta var vad jag hade på mig.

Jag har gett mycket kläder till min mamma som blev för stora för mig varteftersom vikten gick neråt. För ett tag sen provade jag två par jeans när jag väl var där. Åh herregud säger jag bara! Dom jeansen har ju liksom suttit tajt på mig både i midjan och runt låren. Gjorde dom det nu? Absolut inte! Satt inte fast på nåt ställe alls, bara ramlade av mig. Härlig känsla måste jag säga!

När vi var där idag tog jag med mig kameran och bad mamma ta kort på mig när jag hade det ena paret på mig. Så kul att ha bilder att titta på så jag ser skillnaden. :) Det är storlek 52 på dessa nedan och numer kommer jag i byxor i storlek 44 eller 46. :D

Ser dom stora ut? ;)

Riktigt skönt väder idag! Dock liiiite för blåsigt för min smak, men varmt och skönt ändå. :) Jag, C och Gizmo åkte ner till mina föräldrar efter att C hade vaknat och ätit. Klockan blev nog efter 14 tror jag. Gizmo tyckte att det var roligt att få springa runt fritt på deras gräsmatta, den möjligheten har han inte riktigt här vi bor.

När klockan blev kvällsmat blev vi bjudna på mat av min snälla mamma, potatis, kokt torsk och äggsås blev det. Mumsigt värre! Det är nog den enda fisken jag kan äta faktiskt, eller äta och verkligen tycka om iaf.

Nu ska jag gå och leta på kameran så ska jag visa er nåt lite senare, riktigt häftigt om ni frågar mig. ;)
Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin'! Klicka på ikonen nedan isf. :)

bloglovin


Nu ska jag nog gå ner och fixa iordning lite popcorn och saft, sen ska jag nog bosätta mig i soffan tills det är läggdags. Mys med andra ord! Jag vet en liten pälsboll som kommer att älska det iaf. ^^


Jag älskar min nya jacka och min söta cake-tröja. ^^ Gizmo ville också vara med och visa upp sig, haha!
Jag bara måste tipsa er lite större tjejer om en underbar grupp på Facebook, om ni inte redan vet om den dvs. :) Fancy fatshion heter den där man kan köpa, sälja eller byta kläder och accessoarer med andra fatshionistas med storlek 42/44 och uppåt. Stämningen i gruppen är otroligt trevlig jäklar vad mycket fint det finns där, nästan farligt att vara medlem men det är så värt det! ;)

Så checka gärna in sidan och bli medlem om ni har lust!
Idag var jag ut och sökte sommarjobb så då var jag ju "tvungen" att klä upp mig lite. ^^

Nån som kan ge tips till att få till bra bilder respektive poser när man tar kort på sig själv med självutlösare?
Det var nog flera flera år sen jag hade örhängen. Vet faktiskt inte alls när jag lät det växa igen och la örhängena helt på hyllan. Förr i tiden kunde jag låta det gå ett bra tag för att sen trycka igenom nåt örhänge för att jag kände för att smycka mig. Så är det inte nu. Fram till ikväll.

Jag var helt säker på att det inte alls skulle gå att trycka igenom mina befintliga igenväxta hål eftersom det var, som jag skrev, herrans många år sen sist. Men hoppsan så lätt det gick, betydligt lättare än vad jag hade räknat med, om jag ens hade räknat med det alls. Svullna örsnibbar får jag nog räkna med ett tag framöver tills dom har vant sig igen. ;)

Så nu blir det till att köpa lite nya örhängen tror jag! Jag blev nämligen sugen på det när jag var in på Glitter sist, finns ju så mycket fint liksom.

Syns kanske inte så jättebra men det sitter en guldig plutt där i den röda svullna örsnibben. ;P

Till slut slår det mig, varje år, att det är snart sommar och sommarjobb skulle ju inte sitta helt fel. Imorgon tänkte jag gå ut till några butiker och söka hos dom iaf, hoppas verkligen att nån av dom vill ha mig!

Får jag inte inom handeln har jag iaf ett säkert kort under en semesterperiod i sommar iaf som tidningsutdelare. Förra året jobbade jag som det och fick hem ett brev för ett tag sen där dom erbjöd mig jobb även denna sommar. Inte ofta man får jobberbjudande direkt hem i brevlådan inte. ;)

Helst vill jag jobba inom handeln, dels för att det är dagtid och dels för att man får ha kontakt med människor. Jag tyckte att det var väldigt roligt när jag jobbade på Willys i Eskilstuna iaf. Jag håller tummarna!

Vad ska ni jobba med i sommar? Eller har ni andra planer?
Nu kommer bloggens första dagens outfit! Kommer dock inte att göra det varje dag utan bara lite då och då när jag har annat på mig än mjukisbyxor och en gå-hemma-tröja. :P


Så svårt att veta hur jag ska posera för att få det på bästa möjliga sätt men så här fick det bli. ;)
Ikväll kommer JD "hem" till Hofors och stannar tills på söndag, gymmet is so on hela hennes vistelse! Jag måste skärpa mig, måste gymma men vill inte gå dit själv. Jag vet, jag är töntig och ska ta tag i det där. Måste få nån spark i baken först, gå dit flera gånger med nån så jag känner mig mer hemma så jag kan gå dit själv sen. Blir bra sen när hon "flyttar" hem i april och stannar från dess och hela sommaren, då har jag nån att träna och promenera med titt som tätt iaf. :)

För det är så jag vill att det ska vara. Jag vill kunna gå dit själv. Jag vill att träning ska vara roligt. Jag vill att det ska vara en aning beroendeframkallande. Jag vill träna för att gå ner i vikt och må bra.

Skärpning Sandra!
Jag tänkte ge halsband en chans, hänga ringen där på och börja använda. Kommer att kännas väldigt ovant med både att vara utan ring och att ha halsband på mig. :)

Jag ger upp matten för idag, är helt borta i huvudet gällande uppgifterna. Jag hoppas på att jag blir klokare under natten så jag kan klara av dom galant imorgon ist. ;)

Jag tänkte rensa hjärnan med lite Sims 3 nu faktiskt, det är jag värd!

Jag läser just nu en kurs som heter Matematisk begreppsbildning. Jag gillar verkligen inte matte.. Det finns inget ämne som får mig att känna mig så korkad som matte får, hemskt är det! Tur att jag valde att ta denna kurs på halvfart, vet inte alls annars hur det skulle bli.

Just nu är vi inne på problemlösning, känns lite sådär. Det är inte det värsta jag kan tänka mig iaf. Denna vecka ska vi i dom olika grupperna lösa 8 problem och sen redovisa dom. Jag har idag sett en föreläsning angående detta ämne så snart ska jag sätta mig och verkligen titta på uppgifterna.

Exempel på uppgift:
Under en tremånadersperiod minskar priset på en svårsåld dator i tre omgångar, först med 30%, sen med 40% och till sist med 20%.
a) Hur stort blir slutpriset jämfört med ursprungspriset?
b) Säljaren säger: "Du får den alltså till 1/10 av ursprungspriset." Visa dels med "formell" matematik, men även med bilder hur säljaren tänker.
Jag har länge velat ha chinos men aldrig provat några. Jag provade två par nu ikväll som jag kan få köpa av en tjej, om dom passade. Det ena paret var för stort medan det andra var bra. Tror jag. Hur ska dom sitta? Vad ska man ha till? Jag är kass på sånt där. Vad tycker ni?

Det var några få tappra som gav sig på att ställa frågor till mig iaf. ;) Här kommer frågorna och svar på dom.

Hur mycket vägde du innan gbp operationen?
Jag räknar min startvikt från dagen jag var på gruppinfo och samtal med läkare, det var då jag fick ett godkännande för att få göra denna OP. Enligt min våg hemma vägde jag då 125 kg.

Vad väger du nu?
Vid min senaste vägning visade vågen 94,3 kg.

Är du klar med ditt mål eller gör du något för att komma dit fortfarande? och isf vad vill du väga då?
Jag är inte färdig, inte på långa vägar känns det som. Jag har ungefär 20 kg kvar till min "drömvikt" som är 75 kg. Går jag ner till 78 kg så är jag precis normalviktig enligt BMI-skalan. :) För att nå dit måste jag skärpa mig en del, måste ta tag i gymmandet och det kommer igång alldeles snart! Promenader kommer nog att bli mer intensivt ju bättre väder det blir också.

Favoritfärg?
Rosa såklart! ;)

Favoritmat?
Oj, jättesvår fråga. Vet inte riktigt om jag har nån favoritmat faktiskt. Men jag måste nog säga limefilé-gryta med klyftpotatis, jag kan lägga ut recept vid ett senare tillfälle. :)

Favoritfilm?
Också en svår fråga. Kan vara The Notebook eller PS I Love You. Jag är svag för kärleksfilmer. ^^ Annars är komedier aldrig fel, finns massvis med bra såna!

Hur träffades du och C?
Lite roligt och pinsamt på samma gång faktiskt. :) Det var på den tiden LunarStorm existerade, både han och jag bodde i Gävle och just den 11 december tittade han vilka tjejer som fyllde år i Gävle. Jag var en av dom, fyllde 20 år, så han skrev grattis till mig. Jag hade lika gärna kunnat låtit bli att svara men det gjorde jag och efter det började vi chatta och till slut SMSa. Det framkom att vi kom ifrån samma kommun osv osv. Jag kände absolut inget för honom, tyckte ingenting om honom liksom men han började gilla mig under den tiden (vet jag så här i efterhand). Vi bestämde oss för att träffas en helg i februari när vi båda skulle ut och festa, sagt och gjort, båda var otroligt fulla (pinsamt) så vi kommer inte ihåg så mycket. :P Vi umgicks rätt intensivt efter det och jag fick panik, "gjorde slut" men vi träffades lite ändå under den korta tiden det var slut. Jag insåg rätt snabbt ändå att jag inte ville vara utan honom och som tur var ville han ta tillbaka mig. Så på den vägen är det, här är vi nu 7 år efter och vi vill inte ha det på nåt annat sätt! <3

Vad tycker han om din förändring?
Jag frågade honom nu och det enda han sa var att han tycker det är bra. :P Han har varit stöttande från början i mitt beslut om att OPa mig för han vet hur dåligt jag har mått över min övervikt. Tacksamt!

Hur många cm har du minskat i midjan?
Om jag visste det skulle jag svara. Jag mätte mig tyvärr aldrig från början och har glömt att börja mäta efter vägen. Jag tänkte att jag skulle maila till Kirurgslussen på sjukhuset, där man har sitt första möte och så, för att fråga om dom har mitt midjemått för dom tog det då jag var där första gången. Kan vara roligt att se skillnaden faktiskt.

Favoritserie?
Scrubs! Finns ingen bättre, vet inte hur många gånger jag sett all avsnitt. ;) How I Met Your Mother kommer tätt därefter.

Blir det något med konditordrömmen? Funderat på att utbilda dig?
Om jag bara visste hur det kommer att bli, jag kan verkligen inte släppa dom drömmarna. Tänker på det titt som tätt faktiskt, nån gång ska jag nog förverkliga min dröm. :) Ett eget café, ja tack!

Hur lång är du?
Jag är 177 cm lång.

Kan du äta vad du vill fast i mindre mängder efter OP?
Ja, på både gott och ont kan jag äta allt, fast i betydligt mindre mängder.

Vad jobbar du med?
Jag studerar för att så småningom jobba som lärare.
Jag hittade ett par jättegulliga skor igår! Jag var så nära att köpa dom men tyvärr var dom på gränsen till för små och inte fanns det en större storlek h emma heller. Suck och stön! När jag kom hem kikade jag in på deras webshop och där finns dom i rätt storlek iaf. Ska nog beställa om dom inte kommit in i min storlek under nästa vecka i butiken. Funderar att köpa två par av samma sko, fast i olika färger då dom bara kostade 79:- styck. Perfekta vårskor. :)



Sen funderar jag även på ett par rosa fejk-Converse, dom är ju så snygga. Jag älskar rosa för er som inte visste det. ;)

Nu har jag tagit kort på sakerna jag köpte igår. :) Dock enbart hängandes på galge men det får duga. Jag fick en idé förut om jag skulle börja köra dagens outfit lite då och då, vad tror ni om det?

Aja, här kommer mina köp från gårdagen:

En vit lite genomskinlig skjorta från HM, jag fick riktiga vårkänslor av den! ;) Dessutom var den i storlek 44 och till min stora glädje kunde jag typ ha den! Kommer att sitta bättre längre fram i vår/sommar. ^^

Äntligen har jag ljusa byxor till våren, jeansleggings från KappAhl, riktigt mjuka och sköna var dom! Även dessa i storlek 44. ;)

Två bas-linnen från Cubus i storlek L, alltid bra att ha. Kan ha under skjortan t.ex. :)

Hittade ett par mörka jeans på Erikshjälpen, i storlek 44. ^^ Endast 50 kronor så jag är nöjd.

Köpte denna klänning av en tjej i Gävle, jag hittade den i en köp och sälj-grupp på FB. :) Storlek L från Gina Tricot. Jag är dock inte helt säker på om jag ska behålla den eller inte, det återstår att se.
Ojoj, nog blev det shopping idag, jag kom hem med en del om jag säger så. Och mer kunde det ha blivit. :P Tur att jag satte stopp för mig själv tror jag. Vad jag köpte visar jag imorgon då jag är för trött för att göra det nu, kalla mig lat om ni vill det. ;)
Jag tänkte visa er hur min lilla pälsfamilj ser ut. :)

Först har vi katten Stella, hon är äldst på snart 5 år. Vi köpte henne från ett katthem när vi bodde i Eskilstuna och då var hon 1 år. Hon är väldigt kelig men på hennes villkor, så klart. ;) Gillar att ligga i knät eller precis bredvid och kurrar väldigt mycket. Sova med sin mamma nere i fotändan eller på benen är något hon också gillar. :) Dock är hon lite reserverad ibland (man får inte ta på hennes framtassar eller vara i närheten av hennes ansikte med våra) men inget jämfört hur hon var i början när vi köpte henne (kunde bitas eller jabbas för ingenting), nåt måste ha hänt under hennes första levnadsår som gjort henne så.



Sen är det katten Freja, hon är snart 4 år. Även henne köpte vi från samma katthem i Eskilstuna men hon var bara 14 veckor när vi köpte henne. Hon är så charmig när hon kommer fram till en och liksom stångas mot benen, oftast i knähöjd. ^^ Hon stryker sig inte som annars katter gör utan hon reser lite på sig och stångas verkligen. Så charmig! Inte direkt kelig men visst kan det hända och då får man verkligen ta vara på stunden för det händer inte speciellt ofta.



Till sist har vi hunden Gizmo på strax över 1 år. Historien om honom finns att läsa HÄR. Han är världens mysigaste lilla hund! Älskar att vara med överallt (på både gott och ont) och mysa är det bästa han vet i princip. :) Vi har valt att ha honom i sängen när vi sover och han sover nästan alltid med mig, helst under täcket för där är det varmt och skönt. :) Han är snäll som värmer sin frussna mamma. ;)


Ni är inte värst vidare frågvisa av er märker jag. Ta chansen och ställ frågor till mig HÄR! ;) Ställ dom anonymt om ni hellre vill det. Jag ska försöka svara så det kommer upp under morgondagen. :)

Kom igen nu då! :D
Idag ska jag och bästaste Eva åka till Gävle och Valbo för att se om jag kan göra nå fynd. :) I Gävle ska vi gå på Erikshjälpen och Ria (second hand-butiker) är det tänkt, ska nog även till en tjej och titta på lite kläder som jag hittade på en köp och sälj-grupp på Facebook. Sen i Valbo blir det som vanligt Köpcentrumet för att kika runt lite.

Det jag är i behov av är mest byxor och skor tror jag så jag hoppas att det finns bra byxor på second hand-butikerna. *Håller tummarna* Sen är jag även ute efter nån mindre axelremsväska, med långt axelband. Det visar sig vad jag hittar helt enkelt. :) Om jag hittar nåt kommer det nog ett inlägg om det senare idag.
Som ni vet är jag förlovad och jag älskar verkligen min ring! Men nu har jag ett litet problem med den, den är liksom lite för stor. Titt som tätt kan den få för sig att åka av, speciellt när jag är iskall om händerna då behövs det inte mycket rörelse för att den ska åka av. Frågan är ju om jag ska låta knacka in den nu så den blir mer lagom eller om jag ska göra det när jag gått ner färdigt. Blir jag nå mindre om fingrarna av dom 15-20 kg som jag har kvar att gå ner undrar jag?

Svårt val det här. Hur har ni andra gjort om ni haft samma problem? Hur skulle ni som inte haft det problemet göra tror ni?

Nej, jag ger upp. Jag har försökt att fixa lite i min nuvarande design men går inte bra..

Har försökt att hitta en gratis design som jag gillar men det är få som verkligen faller mig i smaken. Och är det nån som ändå faller mig i smaken är det nåt fel i typ headern eller så, och jag har inte Photoshop, eller den kunskapen för den delen, att ändra till så som jag vill ha det. Sen är jag för snål att betala någon för att göra en design till mig för att få den exakt som jag vill ha, dessutom vet jag nog egentligen inte exakt hur jag vill ha det. Jag tror mig ha en vision om en enklare design i rosa, nån bild och text i ett snyggt typsnitt i headern osv osv osv. Men jag är inte helt säker. :P

I-landsproblem! Tänk om jag bara var en fena på det här med allt vad bloggdesign heter, då skulle inte dessa bekymmer finnas. ^^
Jag tänkte ha, som så många andra, ha en liten frågestund här på bloggen. :)

Ni ställer frågor och jag svarar så gott jag kan på dom i ett eget inlägg vid ett senare tillfälle. Tänkte att ni skulle ha till helgen på er, låt oss säga lördag kanske. Fram till lördag klockan 18! Efter det sammanställer jag dom frågor som nu kan tänkas komma in och lägger upp svaren under söndagen, låter det som en plan? :)

Dåså, fråga på bara!

Lika bra att jag lägger upp bilderna på en gång annars kommer jag att hinna ångra mig mååånga gånger. ;P

Här nedan kommer några bilder när jag är som störst under år 2009, 2010 och 2011.







Som jag skrev innan, skrämmande att titta på dessa bilder. Men nu gäller det att lämna det bakom mig och blicka framåt mot det som komma skall, kan bara bli bättre, det har jag bestämt!

Jag satt och tittade igenom lite gamla bilder på mig genom åren, usch, vissa är riktigt hemska. Sanningen gör ont, tänk att jag gått runt och sett ut så, plågat min kropp liksom. Jag funderar på om jag ska visa några eller inte, måste nog tänka ett tag till.

Aldrig mer vill jag se ut eller må så som på bilderna, det är ett som är säkert.
Glömde ju att berätta att jag och C firade 7 år den 1 mars! Helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt. ;P Ärligt talat vet jag inte vart åren har tagit vägen, dom bara susar förbi tror jag. 7 år är väldigt lång tid men ändå kort om man tänker på vad många fler år det ska bli.

Jag älskar C mest av allt! ♥

Förut var baseball-jackor väldigt populära och såldes lite här och var, jag köpte aldrig nån tyvärr. Men nu är jag sugen på en! Är det nån som vet om dom säljs nånstans fortfarande eller är det kanske nån som har en att sälja till mig? Jag vill helst ha en rosa, så klart. ;) Skulle sitta fint nu till våren med ett par ljusa jeans till, tycker jag, mhmm.

Idag åkte jag och C till Sandviken för att titta efter nya skor till honom, det var ju upp till 70% REA på både Intersport och Team Sportia. Han fyndade ett par för 499:- så han var glad. :)

När vi ändå var ute på lite shopping gick jag in på Lindex och KappAhl men hittade i princip ingenting, Lindex brukar jag sällan hitta nåt på faktiskt. KappAhl är desto mer min butik. ^^ Jag köpte en ikadan tröja som jag redan har men det är bra att ha, vardagströja liksom och så kostade den enbart 30:- så jag kunde inte låta bli. ;P Byxor är något jag verkligen behöver men jag vägrar att ge så mycket för ett par som jag bara kan ha en kort stund. Hittade ett par jeans, nej två par t.o.m., som var snygga men som kostade 499:- respektive 399:-. Jag blir lika förvånad varje gång jag kommer i ett par 46or, som nästan var för stora liksom! 44orna skulle ha blivit bättre kände jag när jag provade dom, lycka! Synd bara att jag inte är gjord av pengar. Haha!

Justja, fick inviga min nya jacka idag också, det var trevligt. :)

Jag tänkte visa er hur min tallrikshistoria ser ut. Och med det menar jag att jag ska visa bild på dom olika tallrikarna jag har ätit på under den senaste tiden i mitt liv.

Från början hade vi stora, "vanliga", tallrikar och oj vad mat man kan lägga på den tallriken! Jag insåg detta efter en lång tid så då införskaffade vi oss mindre tallrikar som kallas för assietter om jag inte minns helt fel. Mindre mat får plats på dom så det är bra, men man kan ju ta fler gånger (mitt motto ett tag).. Efter OPen köpte jag fyra mindre assietter till mig då jag verkligen inte kunde/kan äta så mycket och det var för lätt att lägga på för mycket på dom andra som jag ändå inte äter upp. Nu är nästan dom för stora också för min hjärna gör så att jag fortfarande lägger upp för mycket mat, fyller tallriken liksom. När jag var på en second hand butik förra veckan hittade jag 11 assietter som var mindre än dom minsta jag har så dom köpte jag! Dessa är alldeles lagom och jag är glad att jag hittade dom. :) Jag har även köpt mindre glas då jag inte kan dricka så mycket åt gången numera.

Nedan är en bild på dessa fyra olika tallrikar och för att få en hum om storleken har jag lagt på en förpackning pappersnäsdukar som dom allra flesta vet hur stora dom är. Rätt så stor skillnad på storleken, skrämmande hur mycket mat jag kunde äta förut när jag tittar på den största tallriken..





Bara för att jag köpte en vårjacka så blev det kallt så jag inte har kunnat använda den än. :P Visst, det är ju fint väder men tusan kallt, minusgrader liksom. Jag vill ha mer värme så all snö och is försvinner, jag vill se massvis med vårtecken. Jag vill ha kärlek i luften! ;)
Jag har glömt att visa mina otroligt snygga skor som jag fyndade i mitten av februari! Jag och C var på Skohuset och dom hade en hel del REA. På en hylla fanns det skor som kostade 50:- oavsett tidigare pris så självklart tittade jag bland dom skorna. ;) Jag hittade ett par som jag verkligen föll för trots att jag egentligen inte går i såna skor, men med det priset och det faktum att det var det enda paret kvar av den sorten och att det var i just min storlek så kunde jag bara inte låta bli.

Jag tänkte att jag ska byta stil (då och då) nu när jag går ner i vikt, vågar visa mig mer och ha saker och ting som jag tidigare inte vågade. Jag ska ta fram den inre Sandra som alltid har viljat komma ut. ;)


Kan inte bara all snö och is och sånt där försvinna nu så jag får inviga dessa snyggingar? ;)
Igår var jag, mamma och pappa till Valbo för att kika efter en vårjacka. Både jag och mamma var i behov av en. Mamma hittade en på första butiken vi var in på och hon köpte den direkt. :P Somliga har tur dom. ^^ Jag vet inte hur många jag provade och felet var detsamma på nästan alla jackor (som jag ville ha) på alla tre butiker vi var in på, dom var för korta i ärmarna. På KappAhl hittade jag dock två stycken som var bra i ärmarna men då jag ville gå ifrån färgen svart då jag typ alltid har det. Problemet var ju då att den jag ville ha fanns inte i rätt storlek i rätt färg, bara i "fel" färg. Suck och stön! Tack å lov hade dom min storlek i rätt färg på lagret och lyckan var gjord!

Så nu har jag blivit med en beige och lite glansig vårjacka i lagom längd i bäde ärmar och själva jackan. Jag ville inte ha nån kort modell utan en lite längre vilket jag nu också hittade. :) Mamma säger att jag har aparmar efter detta mission impossible att hitta en jacka som passade. ;P


Inte världens bästa bild men den får duga så länge. :)
Oj, var ett tag sen jag skrev här. Ibland blir det bara så att bloggen läggs åt sidan. Jag vägde mig i fredags iaf, jag ska inte väga mig så ofta numera har jag bestämt mig för, varje vecka blir för ofta. Kommer nog att väga mig lite då och då bara, när jag känner för det. :)

I och med den senaste vägningen har jag nu gått ner över 30 kg och jag har klarat av delmål 4! :D Jag är så himla glad!




Förra vägningen

23/1
96,8 kg

Denna vägning


2/3
94,3 kg (-2,5 kg)

Totalt: - 30,7 kg