Pälsfamilj.

0kommentarer

Jag tänkte visa er hur min lilla pälsfamilj ser ut. :)

Först har vi katten Stella, hon är äldst på snart 5 år. Vi köpte henne från ett katthem när vi bodde i Eskilstuna och då var hon 1 år. Hon är väldigt kelig men på hennes villkor, så klart. ;) Gillar att ligga i knät eller precis bredvid och kurrar väldigt mycket. Sova med sin mamma nere i fotändan eller på benen är något hon också gillar. :) Dock är hon lite reserverad ibland (man får inte ta på hennes framtassar eller vara i närheten av hennes ansikte med våra) men inget jämfört hur hon var i början när vi köpte henne (kunde bitas eller jabbas för ingenting), nåt måste ha hänt under hennes första levnadsår som gjort henne så.



Sen är det katten Freja, hon är snart 4 år. Även henne köpte vi från samma katthem i Eskilstuna men hon var bara 14 veckor när vi köpte henne. Hon är så charmig när hon kommer fram till en och liksom stångas mot benen, oftast i knähöjd. ^^ Hon stryker sig inte som annars katter gör utan hon reser lite på sig och stångas verkligen. Så charmig! Inte direkt kelig men visst kan det hända och då får man verkligen ta vara på stunden för det händer inte speciellt ofta.



Till sist har vi hunden Gizmo på strax över 1 år. Historien om honom finns att läsa HÄR. Han är världens mysigaste lilla hund! Älskar att vara med överallt (på både gott och ont) och mysa är det bästa han vet i princip. :) Vi har valt att ha honom i sängen när vi sover och han sover nästan alltid med mig, helst under täcket för där är det varmt och skönt. :) Han är snäll som värmer sin frussna mamma. ;)


Kommentera

Publiceras ej