Big news!

4kommentarer

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera här, får försöka bättra mig. Men jag har lite känningar på att det kommer att bli bättre uppdaterat den närmsta framtiden. ;)

Jag har i alla fall STORA nyheter; Jag har fått datum för OP! Torsdag 27 oktober ska jag opereras och det känns otroligt bra! Idag började jag således med min flytdiet med Modifast och jag kan säga att vanilj, som jag började med, var absolut ingen höjdare. Usch och fy. Jag ska inte köpa den smaken, tur att det var en provpåse som jag hade. Chokladen gick hyfsat bra ner men bäst idag var potatis- och purjolökssoppan. Kändes mer matigt att äta varm soppa ur tallrik och med sked. ;) Lura hjärnan lite är alltid bra.

Jag har köpt två förpackningar med choklad och en med hallon (som jag ska smaka nu till kvällen), fler smaker fanns det inte på apoteket där jag bor så imorgon ska jag åka till ett större och köpa fler förpackningar, bl.a soppan jag åt idag och sen tror jag att jag ska prova chokladpuddingen. Någon som har provat den och kan ge ett utlåtande? Jordgubb ska nog också få följa med hem.

Ni som har gått/går igenom detta, har ni något/några tips till mig som precis börjat mitt flyt? :)

4 kommentarer

Stina

25 Sep 2011 19:23

SV: Gör det! Före och efter bilder är helt klart något man vill ha kvar!



Och angående sopporna. Jag åt nutrilett jag.. du får äta 7 st om dan av dom, men bara 4 om dan med modifast. Så de finns större chans till att du är mätt om du äter nutrilett, plus att dom är billigare med! och chokladen är godare. Flytande som flytande som min kirurg sa. Så länge jag minska levern + lite vikt. :)

Kanie - Gastric bypass opererad, maj 2011.

25 Sep 2011 20:30

sv: Tackar så hjärtligt! :)

Lynn

25 Sep 2011 21:33

Jättemegagrattis igen Sandra!:D

Det är dock bättre att beställa pulvret på nätet för då blir det billigare. Kolla upp de!:)

Bara ett tips. Drick mycket, mycket, mycket vatten!!

Grattis igen o stoor kram till dig!:D

Jasmine

27 Sep 2011 22:52

Allevo är oxå hyffsat god! Jag kör mest på potatis och purjolökssoppan och chokladen. Soppan kostar ca 135kr för 14 påsar/110 kcal. Chokladen kostar 128kr för 14 påsar/110 kcal. Chokladen med isbitar i så den blir riktigt kall är jummy! Har flytit i 8 dagar nu och ska flyta 6 dagar till =)

Kommentera

Publiceras ej